Service

Åbningstider

Mandag – Efter aftale
Tirsdag – Fredag: 11.00 – 17.30
Lørdag: 11.00 – 15.00

Byttepolitik

Du har normalt 2 ugers returret. Indenfor den periode kan du bytte. Hvis du har brug for mere tid, kan vi sikkert godt finde ud af det.

Jeg giver ikke penge retur, men er rigtig god til at opfylde dine ønsker, så jeg er sikker på at du nok skal blive tilfreds. 

Ændring af størrelser

Service til dig som kunde: Hvis du har fået et smykke, der ikke passer, sætter jeg det i korrekt størrelse – som oftest uden beregning.

Special design

Jeg vil gerne tilpasse mine smykker, så du bliver helt tilfreds. Men jeg designer også gerne noget nyt ud fra dine gamle smykker – i samarbejde med dig.

Læs mere om dine muligheder for specialdesign

Reperation

Trænger dit smykke til at blive frisket op, eller er det gået i stykker? Så kom ind i butikken med det – så kigger jeg på det. Nogle ting laver jeg med det samme – andre gange har jeg brug for mere tid til arbejdet – eller måske skal jeg sende det videre. Hvis jeg ikke kan lave dit smykke gratis, aftaler vi prisen, mens du er i butikken. Hvis jeg skal regne lidt på det først, kontakter jeg dig, inden arbejdet udføres.

Jeg bestræber mig på at levere indenfor 2 uger – ofte går der kun nogle dage. Nogle gange kan det være svært at overholde tidsfristen – jeg giver besked, hvis der opstår forsinkelser.

Læs mere om reparationer, og om hvordan du selv holder dine smykker flotte

Lån af smykker

Skal du på den “Røde løber”, ombord på Kongeskibet eller giftes med manér, så vil jeg som en service til dig som kunde gerne låne dig et smykke til lejligheden. Spørg endelig hvis der er et smykke, du er særlig interesseret i at bære – sammen finder vi ud af det praktiske omkring depositum, varighed osv.

Reklamation

Det er vigtigt for mig, at du som kunde i bærbart er tilfreds. Derfor må du endelig komme tilbage med smykket, hvis der er noget galt. Det er bedst, du kontakter mig så hurtigt som muligt efter, du har opdaget fejlen.

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og dermed modtage invitationer til arrangementer i butikken. Samtidig får du information om andre store og små begivenheder i bærbarts smykkeverden. Det sker 2-3 gange årligt.

Forsendelse

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du gerne vil købe et smykke, men er forhindret i at hente det selv i butikken. Jeg sender som en service til dig som kunde gerne smykkerne både i Danmark og ud i verden. Det koster typisk 50 kr. for en almindelig forsendelse og 150 kr. for en anbefalet forsendelse.

Hvis du har andre spørgsmål om bærbarts kundeservice, kontakt mig endelig på telefon 30229426 eller mail galleri@baerbart.dk